www.camident.ro
Administrator: Stefanescu Camelia
tel: 021 / 323 12 00
tel urgente NON STOP: 0734 30 10 50
str. Zizin nr. 7, bl 80B, sc 1, parter
sector 3, Bucuresti
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Asociatia Umanitate a incheiat un contract de colaborare cu clinica de stomatologie CamiDent, scopul acestui parteneriat fiind asigurarea de servicii stomatologice gratuite copiilor aflati in centrul de plasament Licurici din sectorul 3, Bucuresti.
Acest contract de colaborare face parte dintr-un proiect mai amplu al clinicii CamiDent, acela de a readuce in prim plan importanta unei igiene dentare sanatoase pentru copiii din clasele I-VIII din cadrul institutiilor de invatamant din Bucuresti.

Despre Clinica de stomalotologie CamiDent

Dotari: patru cabinete stomatologice, un cabinet de sterilizare, un cabinet de radiologie
Cabinetul de sterilizare si cel de radiologie respecta cele mai stricte norme de igiena si sunt dotate cu aparatura moderne, de ultima generatie in domeniul stomatologic.
Aparate precum STERIMAX, Planmeca Intra X-Ray si Planmeca Proline XC situeaza clinica CamiDent la nivelul exigentelor europene.
De asemenea, fiecare cabinet este dotat cu aparate Apex Finder si Air Flow. Avantajul lui Apex Finder este acela de a masura cu precizie lungimea radacinii dentare, in timp ce Air Flow se foloseste pentru o curatare excelenta a dintilor, chiar si in cele mai greu accesibile zone.

Ai incredere in stomatologul tau! Ai incredere in Camident!

© 2014 Asociatia Umanitate.Toate drepturile rezervate